VILLA WATERRIJK WOERDEN, VILLAPARK KAVEL II-13

previous arrow
next arrow
Slider

VILLA WATERRIJK WOERDEN,
VILLAPARK KAVEL II-13

Het hoofdvolume is bij deze woning functioneel opgesplitst door een centrale as over alle verdiepingen haaks op de kavelrichting te leggen. Hierdoor kan het licht op alle verdiepingen volop toetreden. Vanuit deze lichte verkeersruimten met zijn fraaie trappenhuis zijn de ruime verblijfsruimten bereikbaar die georiƫnteerd zijn op de openbare weg en de tuin. De begane grond is uitgebreid vanaf de centrale transparante as en uitgevoerd als een houten luifel. Deze vindt verbinding met de omliggende tuin en de oprit met hoofdentree.

 

Architectenbureau van den Hoeven b.v.
www.vandenhoeven.nl
Aannemersbedrijf Bot & van der Ham b.v.
www.bot-vdham.nl.nl
Celsius loodgieters- en Installatiebedrijf
www.celciusloodgieters.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.